I dag har det vore dagen med matlaging av ymse slag.
Brød må ein ha sjølv om jula nermar seg. Julesurkålen er kokt og litt søtt til jule kaffien er kome i boks.
Har lyst å dele oppskrifta med Dykk på snickers kuler, ei herlig konfekt.
1 boks peanutbutter
2 dl lys sirup
1 dl. sukker
Smelt desse 3 ingrediensane i ei panne.
10 dl. cornflakes
1 dl. kokosmasse
1 ts. vaniljesukker
Bland ingrediensane i den smelta massa.
2 plater lys kokesjokolade + ein klatt delfiafett smaltast i vannbad og kulene dyppast i.
Kulene skal vere så små at det er passe til å ha heile i munnen.
Bruk ei teskei ( dypp den i vatn så det ikkje set seg fast ) å sett dei med på papirkledd plate.
Sett kaldt så dei får stivne før du dyppar dei i sjokolade.
I staden for å dyppe dei er det lettare å ha sjokoladen i ein plastpose. Klipp eit urlite hol og sprut på. Går mykje fortare og blir ikkje noko søl.
Oppbevar dei i tett boks på ein kjølig plass ( kjøleskapet er perfekt ).
¤ ¤ ¤
Så må eg få takke alle kjekke bloggarar for koselige besøk og for alle gledelige kommentarar som vert lagde igjen. Tusen, tusen takk.
Klem frå MarJE.
Mmmmmm. Skulle egentlig ikkje lage meir til jul, men jammen trur eg at eg må prøve desse snickerskulene! Såg no berre aldeles gode ut!
SvarSlettI kveld har eg greidd å ete meg kvalm på brente mandlar som vi laga i går! Farlig godt det også! Umulig å stoppe å ete når ein fyrst har begynt!
Ha ei kjekk førjulsveke!
Klem frå meg:)
Farligt, farligt, men herligt, herligt! Denne oppskriften printer jeg ut. Tusen takk for både god ide, og koselig kommentar. Frø er sendt i posten i dag. :) Anne Kari
SvarSlettMmm, det ser så godt ut, men eg er allergisk mot nøtter og mandler så
SvarSlettdette er nok ikkje noko for meg.
Eg er imponert over at du lagar surkål. Det har eg aldri prøvt.
Ynskjer deg ein fin dag i morgå !
Klem
Det der var ikkje akkurat lavkarbo, men sikkert godt og veldig veldig mektig. Så ein et ikkje mye av det i gongen.
SvarSlettKjekt med oppskrift til dei som vil lage den. Håper du koser deg i førjulstida. klem
Tror dette må bli en av de godteriene vi prøver oss på i år.
SvarSlettSer kjempegodt ut.
Ha ei herlig førjulsuke :)
Oj, oj, dette ser godt ut! ;)
SvarSlettDu frister en søtmons. Hi hi.
Jeg får nok spare på oppskriften, og kanskje prøve meg på dette. :)
Kos deg videre i førjulstiden!
Dette er sånt som en ikke burde se eller lage, men du verden så godt det så ut!!
SvarSlettFarlige fristelser i disse førjulstider, men sånn er det nå på denne tiden av året. Takk for flott oppskrift!
Ha en fin dag, klem!
Mmmmm disse må jeg også
SvarSlettlage,takk for at du deler
oppskrift. :) Tror jeg
kommer til å spise dem
opp med en gang.
Kos deg.
Klem Mette.
De kulene skal jeg prøve å lage, skikkelig snadder til jul.
SvarSlettTakk for oppskriften.
Dette høres supergodt ut=) Nam, nam! Kanskje jeg må prøve, selv jeg ikke har godt av så mye søtsaker??? håper du koser deg i førjulstiden=) Vibeke
SvarSlettNesten så jeg kjente buksen begynte å stramme rundt midjen, bare ved synet :)
SvarSlettDisse kunne man vel gjerne ha på boks i julen...mmmm...de så gode ut.
SvarSlettTakk for koselig besøk på bloggen min.
Ha ei fin førjulstid.
Klem fra Kristin
Mmm de så utrolig gode ut, det er godt for alt som er gjort og er i boks.
SvarSlettHa en fin onsdag, Maritklem.
Mmm..dette ser veeldig farlig godt ut!!
SvarSlettØnsker deg en fiiin dag:))
Er helt enig om at dette ser farlig godt ut!
SvarSlettKunne vært artig å prøve...
Ønsker deg en fortsatt fin onsdagskveld.
hermes handbags
SvarSlettoff white jordan 1
curry 8
pg 1
supreme
off white hoodie outlet
kobe 9
kobe sneakers
yeezy boost 350 v2
curry 8