mandag 13. august 2012

BLANDA DROPS.....

Har fortsatt denne veka igjen av ferien, så då vert det ein god del koselige gjeremål i hagen. Veret er fortsatt meldt fint. For øyeblikket ligg det skodde her, men satsar på den lettar snart.
I helga har eg pussa og beisa ein benk og tilhøyrande bord som egentlig skulla vore gjort i vår. Såg rett og slett ikkje ut. Men med eit par strøk beis og eit spraystrøk med lakk på jernet:).... kom det seg betraktelig : D


Her er FØR og ETTER.
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Så vert det ei fotorunde frå hagen.


Klatrerose Compassion. Den har ei fantastisk god lukt.


Pelargonium hort. Eroica 2000.


Egeskov. Denne rosa anbefaler eg på det varmaste. Den blømer i enorme mengder. Rosene står veldig lenge på og den står godt i regn. Blømer godt til frosten kjem :)


Utsnitt av bed .

Ti neste år skal det lagast dam i tilknytning til dette bedet der som er De ser er plen. GLED meg : ))

Finfint besøk. Denne krabaten gjer ein super jobb med insektsluking:) Vart litt uroa så den sleppte seg ned på vatnekanne tuten.

Geranium.

Allium ?

Utsnitt frå bed.

Valmue som eg har sådd.


Geranium. Dette er ein gamal sort som eg tok stikkling av.


Utsnitt av bed.
¤ ¤ ¤ ¤ ¤

No er det tid for å kome seg ut å pjuske litt i hagen.

HA EIN SUPER DAG ALLE SOM EIN !!!!!!


15 kommentarer:

 1. Det ble jo som nytt ,godt jobba.

  Hos deg er det frodig og masse fine planter i blomst ser jeg ,,helt nydelige bilder,,

  Jeg håper du er heldig med været resten av ferien din , vi trenger sol for å lade batteriene før høsten setter inn.

  Kos deg i den fine hagen din , Maritklem.

  SvarSlett
 2. Wow! Det var virkelig forandring, ja. Nydelige blomster du har i bedene dine. Valmuene dine var virkelig fine. Ha en fin mandag! Klem

  SvarSlett
 3. Hagen står i stil til bordet og benken. Lekkert! Anne Kari

  SvarSlett
 4. Så mange fine bilder!! Og malingen gjorde forskjell! synes du har lekre blomster ! ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Benken og bordet ble kjempefint!! Og så frodig og vakker hagen din er enda. Er egentlig litt glad for at alt kom litt senere i blomst enn vanlig i år, jeg. Da blir sommeren liksom litt lenger :) Ha en riktig fin kveld og en god uke!

  SvarSlett
 6. Det er gøy med litt egen-oppussing, riktig fint ble det. Om det er allium vet jeg ikke helt, men den har sterke likhetstrekk til Allium Spaerocephalum. Denne blir riktignok ikke høyere enn 50 cm. Virker som dine er større?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marianne! Det er Allium Spaerocephalum. Eg googla den. Der står det veldig forskjellig høgde frå 60- 90 cm. Mine må strekke seg opp gjennom bladverket på Dagliljer. Dei forstår sikker at visst dei skal vise igjen må dei vekse seg høge : D Takk for tippset :))

   Slett
 7. Det blir vel ofte slik, - at noen gjøremål drar ut i tid. Men jammen ble det stor forskjell før og etter. Så nå kan du vel sette deg ned og nyte alt det vakre i hagen din. Mye som blomstrer hos deg enda :-). Tusen takk for gode kommentarer på bloggen min. Jeg setter veldig pris på dem.

  SvarSlett
 8. Fint ble det med ny beis :) Vi har hvite tre møbler i hagen som absolutt skulle vært malt igjen. Men det var den tiden da... prioriterer graving i hagen i år. :) Og du skal vite at jeg griper øyeblikkene min mann vil på plantesenter ;) er artig da når interessen begynner å våkne til live. Veldig fin blomstring i hagen din. Lekkert!! Ha en flott dag. Klemmer Merethe

  SvarSlett
 9. Skjønne bilder hos deg, aldeles vakre. Takk for at
  du deler...

  SvarSlett
 10. For en superfin valmue=) Lekker farge. Håper min blir sånn, men jeg tror den blir lyserosa. I så fall får den stå på ønskelista til neste år=) Koselig med kommentar på bloggen, for da oppdaget jeg din=) Vibeke

  SvarSlett
 11. Åhh, jeg er tydeligvis i feriemodus enda.. Det er jo bloggen med spekesilda, den så jeg masse på i ferien=) Nå er jeg på nett igjen=) Vibeke

  SvarSlett
 12. Så mye fint du har i blomst!...nydelig alt sammen:)
  Tøff den krabaten du fikk på besøk:)
  Nyt sommerdagene:))

  SvarSlett
 13. Hvor er bænken og bordet blevet flot.
  Så mange smukke blomster du har i haven.
  Jeg har nydt synet af dine mange gode billeder.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlett
 14. Bra jobba med benken og bordet, de ble jo som nye! Masse fine bilder fra hagen og fint med tips om rose som blomstrer lenge og mye. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett