onsdag 26. september 2012

HEIMEKOS........

.......Ja det vart det til slutt !!!


Lysa vart tende og vi kunne slappe av, men det var til slutt.

Når himmelen er blå og sola skin på vindaugene, såg eg at her er det best å drage i gang både støvsugar og vaskebøtte, for dei vindaugene var eit skrekkelig syn. 

Utelivet i dag begrensa seg til å riste teppa.

På med miksaren, vi måtte ha eplekake til kaffien i pausa : D
Av med sengkleda og få på maskina!!!
Her var slik bråk ei stund at katten rømde på dør.

Vi er no ikkje meir enn tre fastboande igjen her no, men skulle nesten tru her var ein heil farm slik som her såg ut. Har det vore slappt med husmoraktivitetane i det siste????


Når vindaugene vart reine såg eg denne gjengen med seglara nede på fjorden. Dei har Onsdags regatta.


På mi runde rundt med støvsugaren oppdaga eg at på det romme der dei avblømde Orkideane står var det heile ni stykke som kom med nye blomestenglar. Somme hadde to. Dei har ikkje fått noko god pleie. Tempraturen svingar veldig der, alt ettersom om det er sol ute. Og dei har fått berre ein skvett vatn i ny og ne ,ein sjelden gang litt gjødsel. 


Når minstemann på 14 kom heim frå skule bar det rett på sjukehuset. Han har brote handa men ikkje i dag. Neidå, det er to veke sida, men 4. gipsinga. Jau du las rett 4.
Hjelpe meg forstår ikkje korleis han får det til å bryte gipsen så mange gongar. Denne gongen forlanga eg heilstøypt og slik vart det. Så no må den forhåpentlig vis ver heil ei stund.

Vel heime fekk eg sluttføre huset og no gir eg meg ut på djupt vatn og viser litt av heimen min. Briste eller bære : D


Frå ein del av stova.


I kveldsmodus.


Frå ein anna del av same stova.


Då vart det endelig tid for kos : )

Lysfatet er av tinn og er arvegods frå mor og far. Dei fekk det i bryllaupsgåve for 52 år sida. Det står inngravert navna deira og bryllupdatoen. Kjekt minne.

Sjølv om sola skein og det var nydelig ute er det så rart med det.....ein får energi og lyst til å gjer noko inne. Rare greier.

¤ ¤ ¤

Til alle mine flotte besøkande, ha fortsatt ei koselig veke.13 kommentarer:

 1. Så koselig det er hos deg!Ha ei fin uke videre!

  SvarSlett
 2. Du har det så fint i stuen din! Det er koselig å tenne lys nå når kveldene blir mørkere. Jeg burde visst også tatt en shining i huset, men prioriterte å være ute i det fine været i dag. Alt av sengetøy ble vasket i helgen som var. Jeg bare elsker duften av nyvasket tøy som har tørket ute, så da måtte jeg benytte anledningen når det endelig var opplett.
  Aktiv 14-åring du har! Håper gipsen holder en stund nå da.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Ja sånn er det. Noen dager blir det innekos :) Vi får håpe han gror fort, guttungen!

  SvarSlett
 4. Så koselig du har det:) Ingen fare å vise frem denne stua. Høsten er deilig på sin måte, med mer innetid og ro. Håper gutten din holder seg i ro så armen rekker å gro :))
  Nyt høstdagene.

  SvarSlett
 5. Så koselig du har det! Får håpe at armen får gro nå og at det ikke blir flere brudd. Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 6. En kjeder seg ikke med gutter i den alderen i hus , huff det hørtes ikke godt ut.
  I en periode når gutta var yngre trengte vi nesten klippekort på legevakta ,men det er vel ett sundhetstegn for da er de jo aktive.

  Så fint du har det , jeg håper det reingjørings viruset smitter gjennom bloggen for her hadde jeg ikke turt å vise frem ett bilde akkurat nå he he.

  Ha en fin dag , Maritklem.

  SvarSlett
 7. Så trivelig du har det! Ja de orkidéene... jeg undrer meg stadig over hvor hardføre de er. Egentlig er det bare å "glemme" dem og la de leve sitt eget liv. En liten skvett vann i ny og ne er de fornøyd med!
  Håper det går bra med armen til guttungen!
  Fin dag ønskes deg!

  SvarSlett
 8. Ingen fare å vise fram ein slik fin heim :)
  Koseleg i stova di ! Og fin utsikt. Er det same regattaen som eg ser onsdagane ?
  Grundar på kar dissa husa på bildet er....gåte !
  Ja, orkidear er takknemlege.
  God betring til guten med gipsen.

  Torsdagsklem frå meg.

  SvarSlett
 9. heisann :) Så koselig stue du har...Vinduer ja...her skulle alle vært vasket grundig... Men husmora her stikker ut så snart det er opphold og sol. :) Snart er det bare innesysler som gjelder...men først flotte høstdager i hagen. Ha det så godt. Klemmer Merethe

  SvarSlett
 10. Takk for koselig melding. Så fint du har det, flotte bilder. Her regner det idag , men det blir vel mye å finne på likevel. God helg til deg. :-)

  SvarSlett
 11. Takk for koselig kommentar! :)
  Du har da virkelig ingen grunn til å være nervøs for å vise fram stua di, der ser det veldig koselig ut! Ønsker deg en fortsatt god fredag og helg, som du forhåpentlig virkelig kan nyte nå som du har vært så flink i huset :)

  SvarSlett
 12. For en energi du må ha, kanskje det har smitta over på sønnen din! Takk for alle de hyggelige kommentarene du skriver, kjempekoselig. Ha en riktig god helg med masse hjemmekos. Anne

  SvarSlett
 13. Det var litt av en uke! Godt du får slappet av nå da. Og håper sønnen din får slappet av i armen også, etterhvert. :-O

  Takk for besøket og hyggelig kommentar hos meg!

  Ha en strålende helg

  SvarSlett